top of page

2014 seyirlerimizden...

Sevgili Erol Kaptanımız,

Bu seyahatimizin sonuna kadar keyifli, rahat ve güvenli geçmesini sağlayan, son derece sempatik, sabırlı, mükemmel bir eğitmen, cana yakın, çocuklarla da arası mükemmel bir insan, dost ve arkadaşımız :)...

45. yaşımı bitirdiğim ve 46. yaşımın ilk günlerini geçirmeye başladığım ve bugüne kadar tecrübe etmediğim için pişmanlık duyduğum ilk yelkenli-deniz maceramız inanılmaz mükemmeldi. Ailecek heyecanla biraz da tereddütle beklediğimiz bu tatil programımıza daha ilk günden itibaren sevgili Erol kaptanımız sayesinde harika başladı. Arada deniz tutmalarımız olsa da bunların yaşadığımız keyifli yelken maceramızda önemi hiç olmadı. Fedekar kaptanımız, yelken ve denize dair birçok bilgiyi paylaştı bizimle, onun enerjisi, güler yüzü ve sohbeti neşemize neşe kattı, mükemmel bir dost edindik bu sayede.

Bunun haricinde kendi adıma, bu seyehat tecrübemiz sayesinde Öner'in (sevgili eşim) yelken tutkusunun anlamını öğrendik ve bunu her yıl tekrarlamayı ve en kısa zamanda bir tekne almayı hedefledik. Bu deneyimi yaşadığımız LOTUS isimli teknenin ambleminin dövmesini yaptırmak, bu "yelken-deniz" yaşantımıza bir başlangıç yapmayı ve bunu her zaman devam ettirmeyi planlamış olduk.

Yani kısacası, bu tecrübeden hiç tahmin etmediğim kadar keyif aldım ve bundan sonra hep tekrarının olmasını temenni ettim.. İnanılmaz bir özgürlük duygusu hissettim içimde, evim tekne, denizler ve gördüğüm heryer gezen evimle yaşadığım birer durak ve maceraya vesile oldu :)

Erol kaptanın hakkını ödeyemeyiz... Ona, hayalinde ki teknesine kavuşması ve tekrar bizlerle olması dileklerimi tüm içtenliğimle diliyorum...

AVARA ve LOTUS, bu bir başlangıç için ve bundan sonra hep olacak yaşantımızda, İNŞALLAH

Hande Gülcan

Başkent Üniversitesi

ADANA

Yelken Eğitimi Ege Adaları Yunan Adaları


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Henüz etiket yok.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page