top of page

Taşucu - Orhaniye 350 nm.

Sevgili Erol Kaptan,

Öncelikle bu 9 günlük serüveni bana sağladığın için teşekkür ederim. Hep söylediğin "en kötü senaryolara hazır olma"nın önemini defalarca yaşadığımız EŞSİZ bir tur idi. "Yelkenli tekne, burası TÜRK SAVAŞ GEMİSİ" anonslarıyla süslenip, atış tatbikatının manzaramız olduğu, ses ile ışık hızı farkının hesaplanarak güvenli noktaya kaçmaya çalışırken motorumuzun arızası ile 3 saat rüzgarsız yelken uğraşı verdiğimiz, kesinlikle -once in a life time event- olarak ifade edebileceğim müthiş değerli ve bir o kadar da eğlenceli bir tur oldu. Bu turda tecrübenle, güvenilir tavırlarınla ve yaratıcılığınla bize yol gösterdiğin için de çok teşekkürler. Bir de şaşmaz uyarılarını eklemek istiyorum:

- Vinç kolu öyle tutulmaz

- Dinlemiyormusunuz beni :)

- Teknede varmı diye sormayın, nerde diye sorun

- Tek dümencim sensin benim :)

Minicik bir kaideye sığdırdığın bu renkli hayatın bir parçasını ouşturmak çok keyifliydi. Bu macerayı iyi ki yaşamışım dediğim kadar da, iyi ki seninle yaşamışım diyorum.

Her daim rüzgarın bol, pruvan neta ve şansın, bahtın açık olsun.

Derya Koyuncu

yelken uzun yol egitimi

Sevgili Kaptan,

Keyifli bir seyir oldu. Benim için ilklerin dolu dolu yaşandığı yedi günü seve seve hatırlayacağım. Gece seyri, tatbikat, açık deniz, yeni maceralar oldu. Denizde bir yaşam kurmaya ikna olmak için sorduğum onca soruya sabırla cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Size yolunuzda kolaylıklar dilerim.

Sevgi ve saygılarımla

Fevzi Burak Yörüger

Sevgili Kaptan,

AVARA ile yaptığımız 5 günlük yelkenli seyir için çok teşekkür ederim. Yelklenli katamaran ve sahil yaşamı hedefimin ilk ve en önemli adımını atmış oldum. İlkler unutulmaz, bu seyir, öğretiler ve teknede oluşan dostluklar benim için unutulmaz olacak. Maceralı bir gece seyri de hayallerim arasındaydı. Koşulların bizi gece seyrine zorlaması, Türk savaş gemilerinin top atışları, önümüzde beliren dijital Amerkan donanması, motorun stop etmesi, AXE etkisi ve sahile varış.

Size deniz yaşamınızda nice başarılar ve mutluluklar dilerim. Görüşmek üzere.

K. Bülent Sağıroğlu

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Henüz etiket yok.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page